You Are Viewing

Coaching

Coaching

Coaching handlar om kommunikation, förändring och utveckling hos individen, att förstå sig själv och andra. Hur du kommunicerar med dig själv och din omgivning.

En lyckad intern kommunikation ger engagerade och motiverade medarbetare, medarbetare som förstår företagets värderingar, mål och vision, vilket skapar mening och ger mer arbetsglädje. Det leder till gott ambassadörsskap, att varumärket stärks, en vilja att gemensamt jobba mot målet vilket i sin tur ger ökad lönsamhet i företaget.

Kontakta oss på info@serviceinmind.com

Ledarskapscoaching

Chefer behöver våga vara chefer, ta ansvar, bli tydligare och trygga i sin roll. För att kunna lyssna på en grupp behöver man förstå alla olika typer av människor, vara lyhörd och kunna kommunicera sitt ledarskap.

För att få sina medarbetare att nå målen är det viktigt att medarbetaren förstår och känner mening med uppgiften, därför är det chefens ansvar att medarbetarna förstår företagets värderingar, mål och vision.

Mitzo 

Redan som barn blev det tydligt för mig att kommunikation är A och O. Mina föräldrar som kommer från Japan, kunde pga av brister i det svenska språket lätt missförstå andra samt själva bli missförstådda. Med tiden fick jag även bekräftat att kommunikation inte bara handlade om att förstå och kunna ett språk med alla dess nyanser, utan att det även handlade om hur man uttrycker sig.

Jag arbetar med individuell coaching och utgår ifrån varje persons unika behov och att leda sig själv och andra. I min coaching använder jag praktiska coachverktyg, vi fokuserar på de viktigaste utvecklingsområdena kopplat till organisationen och verksamheten för ett framgångsrikt ledarskap.

Jag har en EMCC certifierad coachutbildning med över 1000 timmars coaching bakom mig och 15 års erfarenhet från att ha arbetat i olika ledande roller.

 

 Referenser

Mikael Rörseth:  ”Mizuho är en inspiratör som med hjälp av en unik lyhördhet och stort mod får dig att våga ifrågasätta det du själv ser som självklart och hjälper dig att spränga dina egna gränser.”

Max Lejbro, Media Analyst at Media Path:  ”Mitzo är en engagerad och kreativ coach med en personlig approach. Hon är grym på att hjälpa människor att finna sina starka sidor, personliga mål och motivation att nå hela vägen.”

Niclas Svensson, Lobbyist:  ”Mitzo är en engagerad och entusiasmerande yrkesmänniska med hög professionalism och integritet som få andra. Hon har alltid glimten i ögat och sprudlar av idéer och uppslag som hon generöst delar med sig av”

Made Kuura, Scandinavian Sales Manager, Bestnet AS:  ”Mitzo is a great communicator, professional at her field, is able to bring out people’s best strengths, she is very experienced and she also wait you to contribute. She is very supportive in your difficult moment and she gave me back my self confidence :).”

Linda Medlock, entreprenör:  ”med sin enormt positiva inställning i allmänhet och höga kompetens i synnerhet har jag i mina möten med Mizuho fått allt det stöd och den uppbackning som krävs för mina framtida planer. Du är en klippa Mizuho!”

Elin Skaring, Försäkringsutredare, unionens a-kassa:  ”Mitzo är en professionell coach som med sin verklighetsuppfattning fick mig att tänka i nya banor och se möjligheter. Hon är engagerad och med hennes kunskap och peppning fick jag de rätta verktygen för att utforma mitt cv och klara en intervju på bästa sätt. Mitzo vet hur det går till!”

Therese Norberg, Videofotograf och redigerare, EFN:  ”Jag har haft nöjet att bli coachad av Mitzo. Hon är en generös och positiv person som tar an uppgifter med professionalism och lateralt tänkande. Det var väldigt inspirerande att jobba med Mitzo och jag kan varmt rekommendera henne.”

Victoria Aghester, Marketing and E-commerce Coordinator:  Under en period 2012 var Mitzo min jobbcoach. Jag upplevde henne som väldigt inspirerande, kreativ, lättsam och med ett varmt mottagande och ett engagemang som kändes väldigt genuint och äkta. Mitzo satte sig verkligen in i min arbetssituation, såg till och lyfte fram mina kvalitéer, styrkor och svagheter. Jag kan varmt rekommendera Mitzo och önskar henne lycka i allt hon tar för sig på arbetsmarknaden. En bättre coach tror jag att jag hade haft väldigt svårt att hitta.”

Investera i personalen genom att anlita en coach från Service in Mind. Vi erbjuder individuell coaching för chefer, ledare och medarbetare.

Personligt ledarskap. Ny chef/ledare. Gruppdynamik. Service. Karriär.

Låter det intressant? Kontakta oss på info@serviceinmind.com eller Mitzo på mitzo@serviceinmind.com