You Are Viewing

Rekrytering

Rekrytering

Framgång handlar om människor. Människor som är engagerade, som bidrar och som är ambassadörer för sitt företag. Min drivkraft är att hjälpa företag att nå framgång genom att rekrytera engagerade och motiverade chefer, ledare och medarbetare som kan identifiera sig med företagets varumärke, värderingar, visioner och mål.  En medarbetare  som vet hur man bemöter och överraskar den alltmer kräsna kunden. Idag har vi allt högre krav på bemötande, service och kunskap, vi förväntar oss experter inom varje specifikt område och att det är hög kvalitet tar vi för givet.

Jag hjälper er att rekrytera talanger till alla tjänster inom retail, försäljning och event som tex butikschef, retailchef, säljare, marknad, visual merchandiser, ledning mm.

Tryggt avtal

Arvode utgår först när du anställer, sk Success Fee. Jag lägger stort engagemang vid varje rekrytering och målet är 100% nöjda kunder och kandidater. Det handlar om rätt person på rätt plats och om det ändå skulle bli fel görs rekryteringen om enl. avtal.

Rekryteringsprocessen i korthet

För att kunna göra en så träffsäker matchning som möjligt läggs stor vikt vid att lära känna er som företag, företagskulturen och varumärket väl genom en längre intervju. Tillsammans tittar vi på era behov och tar fram en kravprofil över arbetsbeskrivning, önskad kompetens, erfarenhet, förväntningar, personliga egenskaper och drivkrafter som är viktiga för tjänsten. Vid behov genomförs även kompletterande intervjuer med chefer och medarbetare.

I rekryteringen ingår:

  • exponering av tjänsten på bästa möjliga sätt via våra kanaler
  • search
  • selektering och urval
  • coachande djupintervjuer
  • referenstagning
  • presentation av slutkandidaterna
  • uppföljning
  • personlighetstest vid önskemål (kostnad tillkommer)
  • För att säkra kvalitén vid anställningen prioriteras uppföljning och återkoppling med både den nyanställde samt hans/hennes chef.

Vill ni ligga steget före rekommenderar jag att ni har en stående förfrågan på en eller flera olika typer av tjänster. Det innebär att när vi hittar potentiella kandidater som matchar er kravprofil får ni träffa kandidaten för en intervju. Denna tjänst är naturligtvis avgiftsfri. Inte förrän ni anställer utgår rekryteringsarvodet.

Kontakta mig för mer info: Mitzo Nakazono mitzo@serviceinmind.com